Párátlanító bérlés logó
Párátlanító Bérlés

BÉRELJEK VAGY VÁSÁROLJAK?

NÉZZÜK AZ ÁRAKAT!

A ParatlanitoBerles.hu segít a döntésben! Nem tudja, hogyan oldja meg a beázás, csőtörés vagy építkezés közbeni szárítási feladatokat? Felmerült Önben fel a kérdés: béreljek, vagy inkább vegyek szárító gépet?

Ipari párátlanító bérlés

Gyakran van szüksége páramentesítő gépre? ...vagy csak egyszeri alkalommal? Vajon megéri párátlanító gépet venni, ha folyamatosan vizes a pince, vagy a garázs? Oldalainkon bemutatjuk a legnépszerűbb gépeket és azok árait ill. bérleti díjait, hogy utána aztán el tudja dönteni, melyik megoldás az előnyösebb: a bérlés, vagy a vásárlás?

Ha Önnél vízzel kapcsolatos kéresemény történt, vagy magas páratartalommal kapcsolatos problémája van, több tucat döntést kell meghoznia, és több tucat kérdést kell megválaszolnia. Hogyan lehet elérni, hogy azta sok vizet minél hamarabb eltávolítani? A gépeket egyedül lehet hagyni, vagy működés közben állandó felügyeletet igényelnek? A biztosító vajon megtéríti a káromat, és kifizeti a párátlanító gépek bérleti díjait? Egy közepes gépre lenne szükségem, vagy inkább nagyra?

BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

Nézzük az árakat...

ÚJ GÉP ÁRA: 2023-ban egy olyan professzionális ipari páramentesítő gép vásárlása, mint amilyen Master DH44, 2023. november 21-én 589 900 Ft-ba (bruttó) került az EpexTech.hu webshopjában.

BÉRLÉS KÖLTSÉGE: Cégünknél 2023-ban napi 6 500 Ft-ért (bruttó) bérelhet ipari párátlanító gépet, ráadasául min. 7 napos bérlésnél ingyen kiszállítás Budapesten!

MELYIK ÉRI MEG JOBBAN? Naná, hogy a bérlést érdemes választani!

Párátlanító bérlés reklám

MI AZ A PÁRÁTLANÍTÓ?

MIT KELL RÓLUK TUDNI?

Az építőipari párátlanító gépek olyan elektromos ipari eszközök, melyek csökkentik a levegő páratartalmát. A párátlanítók összegyűjtik a zárt légtérben lévő párát (a magas páratartalmú levegőből), mely aztán víz formájában jelentkezik. A párátlanító a levegőt egy ventilátor segítségével egy hőcserélő rendszeren keresztül átszívja, a levegőben lévő nedvességtartalom a hideg hőcserélőn lecsapódik, majd ez a cseppvíz formájában egy tarályban gyűlik össze. A párátlanító a folyamat végén melegebb, és szárazabb levegőt juttat vissza a légtérbe.

Párátlanító bérlés reklám

ÉS MIKOR BÉRELHETEK?

Akár most is!Párátlanító bérlés logóRólunk Párátlanítók Árak Kiszállítás Kapcsolat Nyitólap