Párátlanító Bérlés
Párátlanító bérlés logó

BÉRELJEK VAGY VÁSÁROLJAK?

NÉZZÜK AZ ÁRAKAT!

A ParatlanitoBerles.hu segít a döntésben! Nem tudja, hogyan oldja meg a beázás, csőtörés vagy építkezés közbeni szárítási feladatokat? Felmerült Önben fel a kérdés: béreljek, vagy inkább vegyek szárító gépet?

Gyakran van szüksége páramentesítő gépre? ...vagy csak egyszeri alkalommal? Vajon megéri párátlanító gépet venni, ha folyamatosan vizes a pince, vagy a garázs? Oldalainkon bemutatjuk a legnépszerűbb gépeket és azok árait ill. bérleti díjait, hogy utána aztán el tudja dönteni, melyik megoldás az előnyösebb: a bérlés, vagy a vásárlás?

Ipari párátlanító bérlés

Ha Önnél vízzel kapcsolatos kéresemény történt, vagy magas páratartalommal kapcsolatos problémája van, több tucat döntést kell meghoznia, és több tucat kérdést kell megválaszolnia. Hogyan lehet elérni, hogy azta sok vizet minél hamarabb eltávolítani? A gépeket egyedül lehet hagyni, vagy működés közben állandó felügyeletet igényelnek? A biztosító vajon megtéríti a káromat, és kifizeti a párátlanító gépek bérleti díjait? Egy közepes gépre lenne szükségem, vagy inkább nagyra?

BÉRLÉS VAGY VÁSÁRLÁS?

2. lépés: Nézzük az árakat!

Ha már tudja, mi az a párátlanító, akkor már csak azt kell eldöntenie, a bérléssel vagy a vásárlással jár jobban? Nézzük az árakat!

MIBE KERÜL A VÁSÁRLÁS?

2022-ES FRISS ADATOK

2022-ben egy olyan professzionális ipari páramentesítő gép vásárlása, mint amilyen Master DH44, 2022. január 24-én 499 900 Ft-ba került volna az EpexTech.hu webshopjában.

MI KERÜL A BÉRLÉS?

2022-ES FRISS ADATOK

Cégünknél 2022-ben már napi bruttó 6 000 Ft-ért bérelhet ipari párátlanító gépet, ráadasául min. 7 napos bérlésnél ingyen kiszállítás Budapesten!

Párátlanító

ÖN MELYIKET VÁLASZTJA?

Naná, hogy a bérlést érdemes választani!

MI AZ A PÁRÁTLANÍTÓ?

MIT KELL RÓLUK TUDNI?

Az építőipari párátlanító gépek olyan elektromos ipari eszközök, melyek csökkentik a levegő páratartalmát. A párátlanítók összegyűjtik a zárt légtérben lévő párát (a magas páratartalmú levegőből), mely aztán víz formájában jelentkezik. A párátlanító a levegőt egy ventilátor segítségével egy hőcserélő rendszeren keresztül átszívja, a levegőben lévő nedvességtartalom a hideg hőcserélőn lecsapódik, majd ez a cseppvíz formájában egy tarályban gyűlik össze. A párátlanító a folyamat végén melegebb, és szárazabb levegőt juttat vissza a légtérbe.

ÉS MIKOR BÉRELHETEK?

Akár most is!

A Párátlanító Bérlés mellett döntött?
Rólunk Párátlanítók Árak Kiszállítás Kapcsolat Nyitólap